Auto

Waarom zou ik mijn ramen blinderen?

Hecht jij je aan je privacy? Wil jij in de file niet dat men bij jou naar binnen kijkt? Dan is het tijd om je ramen te blinderen! Deze kleine ingreep kan al snel je gemak op de weg volledig omdraaien. Waar je voorheen mee mompelende met de radio in een gestage houding kan je nu uit je dak gaan, mits je op de weg let!

ramen blinderen

Ramen blinderen

De mogelijkheid om naar buiten te kunnen kijken maar dat niet naar binnen gekeken wordt geeft een rustige sfeer. Je auto voelt nu meer als een thuis in je auto wanneer je door middel van ramen blinderen de buitenwereld kan uitsluiten. De donkere uitstraling is echter alleen voor de buitenwereld aangezien je zelf er zonder problemen doorheen kan kijken. Door de ramen te blinderen kunnen eventuele inbrekers ook geen waardevolle spullen zien liggen en zullen ze snel ergens anders kijken. De ramen blinderen heeft ook een invloed op de uitstraling van de auto en wordt vaak geassocieerd met stoer. Deze simpele ingreep heeft drie flinke voordelen waar elke autorijder wat aan heeft. De keuze voor de consument ligt alleen over welke ramen er geblindeerd moeten worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de achter ramen te blinderen waardoor je kinderen meer privacy hebben, je spullen achter kunt laten op de bank zonder zorgen. Een extra voordeel is ook nog een betere UV straling bescherming waardoor het interieur van de auto in betere staat blijft.

Autoraamfolie

Het aantal mensen dat gebruik maakt van auto raamfolie is de afgelopen jaren fors toegenomen. De voordelen van een auto raamfolie zijn redelijk breed en hebben vaak meerdere pluspunten. De opkomst van het autoraamfolie komt mede door de consumenten die het kopen voor het imago van de auto. Deze klassieke mafia look geeft veel beginnend bestuurders toch een extra twist aan de starters auto. De bezorgde ouders zullen een autoraamfolie aanschaffen om zo de kinderen uit de hete zon te houden op lange ritten en vakanties. Het autoraam folie beschermt buiten de hitte dus ook tegen Uv-straling wat zeer positief is voor de gezondheid.

Voor het kiezen van een garage die een auto raamfolie kan plaatsen is het verstandig om eerst naar de alternatieven te kijken die op het internet te vinden zijn. Er zijn veel verschillende soort autoraamfolie en daarbij ook een flinke variatie in kwaliteit. Een goedkope optie zal minder UV weren of minder privacy bieden. De prijs zal dus erg variëren maar het is verstandig om ook recensies te lezen om zo tot een beslissing te kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *