Auto,  Auto reparatie

Schadeherstel

Of het komt door het groeiend aantal voertuigen op de weg, het wordt veroorzaakt omdat we steeds driester worden in het verkeer of het komt omdat we gewoon niet goed opletten; de schadeherstel bedrijven hebben het drukker als ooit tevoren. Of zou dit iets met de nieuwste technieken te maken hebben?

Schadeherstel

Aan schadeherstel wordt niet eens meer gedacht

Een klein deukje of lakschade heb je als automobilist heel snel. Vaak kun je er niets aan doen. Ga maar eens op een drukke parkeerplaats staan. De buurman doet de deur net even iets te ver open en jij hebt zomaar lakschade aan de zijkant van de auto. Het is maar een voorbeeld, maar mensen die nooit enige beschadiging aan de auto hebben, zijn op de vingers van een hand te tellen. Hoewel de vloek vaak groot is bij zo’n eerste schade, lijkt het erop dat hoe meer schades er volgen, hoe minder de eigenaar van de auto nog onder de indruk is. Aan schadeherstel wordt niet eens meer gedacht.

 

Nieuw: uitdeuken zonder spuiten

Toch is het goed om bij elk deukje aan schadeherstel te denken. Dit geldt ook voor je scooter, want schadeherstel is ook je scooter spuiten. Een klein deukje gaat namelijk roesten, en die roest verspreidt zich vervolgens over de auto. Schadeherstel voorkomt dit en door toch voor schadeherstel te kiezen blijft je auto meer waard, wel handig als je plannen hebt de vierwieler in te ruilen bijvoorbeeld. Dat schadeherstel nooit stil staat blijkt wel uit de tamelijk nieuwe manier van schadeherstel die de consument zeker aanspreekt. Door uitdeuken zonder spuiten blijven de kosten namelijk laag en is de deuk toch weg.

 

Schadeherstel heeft een nieuwe dimensie gekregen

Middels een aangeleerde techniek kunnen specialisten met het juiste gereedschap de druk van binnenuit wegwerken. Er hoeft vervolgens niet gespoten te worden. Behalve dat de kosten zo veel lager blijven, kun je vaak op de reparatie wachten. Hiermee heeft schadeherstel een nieuwe dimensie gekregen, daar waar het toch vooral een uitstraling had van werkzaamheden die je veel te veel geld kostten. Probeer deze vorm van schadeherstel overigens niet thuis. Het gaat om toepassen van de goede technieken in combinatie met de juiste gereedschappen. Alleen zo kan de deuk echt van binnenuit weggewerkt worden, dit kun je niet thuis met je hamertje en zonder besef welke techniek je eigenlijk moet gebruiken. De schade zal in dat geval alleen maar groter worden.

 

Bezoek de website voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *