Autorijschool Almere
Rijles,  Rijschool

Mijn eerste rijles bij autorijschool Almere

Ik kan het me nog herinneren als de dag van gister ik had me er jaren opg verheugd, mijn eerste rijles. Ergens vond ik het toen der tijd natuurlijk wel erg spannend, maar ik vond het vooral heel leuk. Auto’s waren namelijk mijn passie en autorijden leek me ook echt geweldig. Ik begon mijn eerste rijles dus ook met volle enthousiasme. En die enthousiasme heb ik volgehouden tot de laatste les. Ik slaagde in 1 keer voor mijn theorie met 0 fouten daarnaast haalde ik mijn praktijkexamen ook in een keer. Ik vond het wel super jammer dat ik nu moest stoppen met mijn rijles. Nadat ik was gestopt met mijn rijles en zelf rond reed in mijn auto leek het me super gaaf om een eigen autorijschool te hebben. Dat was dan ook echt mijn droombaan en ik ben daar dan ook naar toe gaan werken.

Mijn eigen autorijschool

Doordat ik autorijden dus zo super leuk vindt en het prachtig vind om andere mensen wat te leren besloot ik om ervoor te zorgen dat ik mijn eigen autorijschool kon openen. Het kostte me dan wel aardig wat tijd om door de school heen te komen en een hele hoop geld om een eigen autorijschool op te zetten, maar uiteindelijk kreeg ik het zo ver. Na jaren gezweet te hebben kon ik mijn eigen autorijschool openen. De eerste auto die ik hiervoor aanschafte was een audi a3 limousine, dezelfde als waar ik vroeger mijn rijles in had gehad. Om nieuwe klanten te krijgen was dan ook iets dat best moeilijk was als beginnend rijschool, maar door mijn enorme enthousiasme en vastberadenheid wist ik dit toch voor elkaar te krijgen. Ik bouwde vrij snel klanten op.

Twee jaar verder na het openen van mijn autorijschool

In de tussentijd ben ik nu twee jaar verder. Ik moet zeggen dat het echt super goed gaat met mijn autorijschool, ik heb in de tussentijd een tweede auto aangeschaft waarin ook rijles gegeven kan worden. Ik laat deze rijles geven door een oud studiegenoot van me. We hebben samen enorm veel klanten en zijn dan ook erg druk. We maken 6 dagen van 9 uur per week, maar hier hebben we beiden vrede mee. Binnen 10 jaar wil ik mijn autorijschool uitgebreid hebben naar een groot bedrijf. Ik wil 10 rijinstructeurs in dienst hebben en ga er ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *