Luchthavenvervoer
Taxi

Luchthavenvervoer Nijmegen

Woon jij in Nijmegen en ga je heerlijk met het vliegtuig op vakantie? Dan is de kans groot dat jij luchthavenvervoer vanaf Nijmegen nodig hebt. Dit kan zijn naar airport Weeze, Eindhoven of Schiphol. Waar je ook naartoe gaat, het is mogelijk om daar met luchthavenvervoer vanuit Nijmegen heen te gaan!

Luchthavenvervoer Nijmegen naar Schiphol

Wanneer je van Nijmegen naar Schiphol moet, kun je kiezen om gebruik te maken van de directe treinverbindingen van de NS. Deze vertrekken vanaf Nijmegen centraal station en brengen je direct via Utrecht naar Schiphol Airport. Wanneer je op de airport aankomt hoef je enkel de roltrap op te gaan met je koffers en dan sta je midden in de vertrekhal van Schiphol. Dat hoef je enkel te kijken van waar jij vertrekt en kun je direct naar de juiste check-in balie doorlopen. Ben jij echter op zoek naar een alternatief voor de wat onzekere treinverbinding, dan kun je er altijd voor kiezen om met een auto te gaan. Je kunt hierbij kiezen voor een goede parkeerplaats buiten Schiphol die je voor een bepaalde tijd af kunt kopen, zodat jij daar voordelig kunt parkeren. Daarnaast is natuurlijk carpoolen mogelijk met andere stellen of kun jij je af laten zetten door anderen.

Luchthavenvervoer Nijmegen met pendelbus

Mocht je de trein en autorijden beiden geen optie vinden, dan kun je altijd gebruik maken van de pendelbussen die als luchthavenvervoer van Nijmegen naar Schiphol fungeren. Hierbij heb je een vaste opstapplek en vaste vertrektijden. Deze bussen zetten je af bij de plek waar jij moet zijn, welke vleugel van Schiphol dit dan ook zijn moet. Het is daarnaast ook mogelijk om zo’n pendelbus naar onder andere Weese of Eindhoven airport te nemen. Deze ritten duren beiden ongeveer even lang, afhankelijk van de tijd van de dag. Houd dus ten alle tijden rekening met mogelijke files en ongelukken, zodat je vertraging geen impact kan hebben op jouw vluchttijden. Zorg er voor dat je je aan de drie uur van te voren aanwezig policy van de airport houdt, zodat je zeker weet dat een file jou niet in de problemen kan brengen.

Luchthavenvervoer Nijmegen naar Weese

Van Nijmegen naar Weese gaan helaas geen treinen maar het is ten alle tijden mogelijk om een taxi of bus te nemen die jou voor de deur van airport Weese afzet. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor speciale pendelbus die is ingericht voor luchthavenvervoer of om gewoon met een regionale bus te gaan, die ook bij de luchthaven uit zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *