Limousine,  Taxi

Limo taxi, wat is het precies?

Een limo taxi, de naam zegt het al, is even taxi die gemiddeld langer is dan even normaal taxi auto. De reden dat deze soort taxi’s bestaan heeft vaak te maken privé gerelateerde situaties. Een perfect voorbeeld van het gebruik van een limo taxi is de aankomst van bekende mensen bij bijvoorbeeld een concert. Een ander voorbeeld is een groepje jongeren die aankomen bij een gala.

 

Privé Chauffeur en Private driver

Een goed voorbeeld van een privé chauffeur is een chauffeur die een lange taxi, beter bekend als limo, bestuurd. Dit is vaak een chauffeur die op privé gerelateerde basis of werk gerelateerde basis ingehuurd wordt. Want laten we eerlijk zijn. Heb je een limo als taxi gezien die door op de openbare weg rijdt en dient als normale taxi’s? De kans is inderdaad klein dat er limo’s zijn waarbij je mee kan rijden, tegen betaling, als je je hand opsteekt. Deze zijn dus vrijwel alleen beschikbaar tegen bestelling en vaak voor speciale gelegenheden. Bekende mensen en beroemde mensen realiseren dit voor hun speciale gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aankomst bij iets specifieks zoals een evenement of primaire.

 

Overbodige luxe of een aanvullend extraatje?

Of een taxichauffeur, rijdende in een limo, is misschien voor veel mensen een beetje overbodig. Het is dus echt een stukje extra als we het hebben over luxe en aanzien. Nogmaals, beroemde mensen rijden vaker ergens heen in een limo taxi. Hier kunnen ze chillen en hebben ze alle ruimte. De chauffeur achter het stuur is dan in eigenlijk alle gevallen ook een privé chauffeur. Niet beroemde mensen, normale mensen om het zo maar even te noemen, maken geen tot weinig gebruik van een limo taxi. Want laten we eerlijk zijn. In welke gelegenheid heb wil jij gebruik maken van een limo taxi? Hierbij gaat het misschien om een enkel gevalletje waarbij je naar het gala gaat met je vrienden en hier in stijl aan wilt komen. Dan kan dit nog 55 wel redelijk en logisch zijn. Verder zijn er misschien nog andere gelegenheden. Denk hierbij aan de huur van een aantal limousine taxi’s als je kampioen bent geworden met je team. Hierbij kan er naar de huldiging gereden worden. Want de binnenkant is ruim en kunnen redelijk wat mensen. Verdere mogelijkheden zijn er eigenlijk niet voor ‘normale mensen’. Verder blijft het een persoonlijke overweging of je hier gebruikt van maakt en wanneer én hoe.

Limo Taxi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *