Volvo garage Utrecht
Garage

Haal nu je nieuwe Volvo bij Volvo garage Utrecht

Volvo is een algemeen begrip geworden in de wereld voor de werkende moderne man. Het automerk straalt veiligheid en betrouwbaarheid uit waar ze jaren hard voor gewerkt hebben. Volvo is origineel niet als automerk begonnen maar heeft zich nu tot een van de marktleiders gewerkt. De fabrikant stond ook garant voor een aantal uitvindingen die de veiligheid aanzienlijk hebben verbeterd van het auto rijden.

De Zweedse fabrikant voor de familie en het bedrijfsleven

Bij Volvo garage Utrecht wordt de Volvo altijd met de grootste zorg behandeld. Met het oog op veiligheid en stabiliteit zal bij elk onderhoud de staat van de auto gecontroleerd worden. Het merk staat namelijk al jaren voor consistentie. De fabrikant van Volvo heeft een aantal grote uitvindingen op zijn naam staan. De driepunts veiligheidsgordel werd in 1959 geïntroduceerd op de markt en biedt extra veiligheid voor een passagier met gordel om. Waar die voorheen maar twee punts was zorgde dat vaak voor nare gevolgen bij een ongeluk. Zo konden je airbags wel openklappen maar door de onveilige constructie hield je alsnog ernstige verwondingen over. Een andere uitvinding was meer een optimalisatie. De zij airbags bieden extra veiligheid en stabiliteit bij een ongeluk. Ten slotte kwamen ze rond 1998 met een Whiplash protectie system. Dit verhoogde de steun van je wervelkolom om een whiplash te voorkomen. De bovenstaande uitvindingen zijn tegenwoordig opgenomen bij het produceren van alle auto’s voor de publieke sector.

Volvo garage Utrecht voor gemak en kwaliteit

Bent u in het bezit van een Volvo dan word je aangeraden om voortaan langs Volvo garage Utrecht te komen. Hierdoor kun je zeker zijn van een hoge kwaliteit aan onderhoud maar ook aan comfort. Wanneer je langskomt kan je altijd een kopje koffie of thee pakken en plaats nemen in onze comfortabele loungehoek. Wanneer je iets eerder dan gepland arriveert of dat je nog even moet wachten voordat je de Volvo weer mee kan nemen. Stel dat je nog geen Volvo bezit dan is Volvo garage Utrecht de beste locatie om kennis te maken met dit fantastische merk. Kom langs voor een testrit en/of alle informatie die je maar kan bedenken over het merk Volvo. Hier zal je scherpe prijzen vinden op een locatie waar veel expertise aanwezig zodat je een bewogen keuze kan maken voor je nieuwe auto. Er wordt samengewerkt met Volvo zelf en er is een consistente aanvoer van onderdelen zodat je voor alle klusjes langs kan komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *