Rijles Gouda
Rijles

De eerste keer rijles Gouda

Al sinds kleins af aan ben ik een super grote fan van auto’s, ik ken enorm veel automerken uit mijn hoofd en zie mijzelf al in zo’n mooie Mercedes AMG rijden. Ik heb dan ook jaren uitgekeken naar het moment dat ik niet meer naast mijn vader in de auto moest zitten, maar mijn vader naast mij. Een jaar geleden was het dan eindelijk zo ver, ik werd 16,5 jaar oud. Voorheen was dit voor veel mensen niet bijzonder, maar voor mij zeker wel! Want nu kon ik dus eindelijk beginnen aan mijn rijlessen in Gouda.

Rijlessen in Gouda

Op het moment dat ik 16,5 was had ik natuurlijk elke rijschool in Gouda al bekeken. Deze zoektocht heeft mij dan ook een hoop tijd gekost. Ik heb nu wel een rijschool gevonden waarbij ik echt een goed gevoel had, dus het was elke minuut van de zoektocht waard. Ik heb op de dag dat ik 16,5 was geworden gelijk deze rijschool opgebeld en een afspraak ingepland. Tot mijn grote geluk kon ik die dag erna al mee doen aan de rijlessen in Gouda.

Mijn eerste rijlessen in Gouda

Ondanks dat rijden mij super leuk leek, vond ik het stiekem ook wel super spannend. Ik heb de dag voor mijn eerste rijles in Gouda dan ook heel weinig geslapen. Toen ik wakker werd heb ik dan ook een bak koffie genomen zodat ik wel fris mee kon doen aan mijn eerste rijles. Het moment dat ik in de auto stapte en achter het stuur mocht zitten voelde echt fantastisch. Nu was ik degene die de auto mocht besturen. In mijn eerste rijles in Gouda werd mij erg veel theorie verteld, ik mocht dan ook alleen nog maar sturen en gasgeven. Het sturen en gasgeven vond ik dan ook super leuk, daardoor keek ik na mijn eerste rijles al uit naar de volgende. De volgende rijles was een week later al. De tijd ging super snel voorbij en voordat ik het wist zat ik alweer naast de rijinstructeur in de auto. In de tweede rijles in Gouda mocht ik ook al oefenen met het zelf schakelen, dit vond ik echt super gaaf!

Een jaar later

Twee weken geleden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Hier ben ik dan ook super trots op. Hetgeen waar ik jaren lang op heb verheugd is nu eindelijk zo ver, mijn vader zit naast mij met rijden. Het komende half jaar zit mijn vader nog wel naast mij als begeleider, maar daarna mag ik alleen op pad. Super vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *